Fabuła, która w przyszłości kompleks położony jest pomiędzy Rawda i Nessebar, w pierwszej linii od plaży. W ramach projektu prowadzone są w tyle drzew istniejących i przewiduje również do sadzenia nowych.


Kompleks składa się z czterech tomów, zgrupowane po dwa. W każdej parze jedna objętość drewna i innych - kamień. Drewno jest naturalnym rozszerzeniem w wysokości drewnianej tacy na ziemi i podszewka nich należy tylko jego kierunku. organów ciężki kamień są hodowane w kolumnach, a pod spodem znajduje się kawiarnia i restauracja. Ta gra daje materiał do rozjaśniania złożonych wizualnie.


Celem tego całego chaosu zamierzony - las kolumn, przemieszczenie schody i otwórz elewacji - jest osiągnięcie maksymalnej poczucie wolności.


Są zasadniczo dwa rodzaje - typu studio i jeden, tylko na najwyższym piętrze są większe.


Ochrona przed słońcem wszystkie okna wielkości kamienia są "spakowane" z białymi zasłonami i elewacje obiektów drewnianych w miejscach, przechodzi w poziome okapy grill. Chronić przed przegrzaniem i gęste obszary - ściany z kamienia tomów o łącznej grubości 50 cm i drewna - 45 cm wentylowane z obudowy. Dzięki tym parametrom zielone dachy oraz zachowanie istniejących drzew, budynek można uznać za niskie zużycie energii i zgodne z zasadami zrównoważonego rozwoju.